Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да ти кажа май и "магисрала" трябва да е в кавички когато става въпрос за онова творение
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
      Да ти кажа май и "магисрала" трябва да е в кавички когато става въпрос за онова творение
      Ти па си мноо убав
      Alfa 155 1.9TD '97 EX
      Alfa 166 2.4 JTD EX
      Alfa 156 2.4 JTD

Comment

• Е поне не се правя на магистрала

Comment

Да ти кажа май и "магисрала" трябва да е в кавички когато става въпрос за онова творение
          Че то по-добра няма. На мен ми харесва. Другия вариант за изтегляне от София на юг е през Княжево. А този път е пълен кенеф.

Аз живея в Люлин, имам вила в Радомирско и от врата до врата ми е 30-35 минути пътуването. За мен магистралата е просто перфектна и нямам забележки.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• То има хора, дето повече пътуват до работата сутрин
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              То има хора, дето повече пътуват до работата сутрин
              За съжаление е така. Особено, когато човек трябва да мине през центъра и едновременно се ремонтират 2-3 възлови кръстовища, както е сега, и положението става отчайващо.

Comment

• Забравихте само буклуджийските коли и тия прахосмукачки от чистота които не знам защо не си вършат работата по рано.Прибавете и тия дето зареждат магазините и по правило спират на ебем ти страна със широко отворени врати и не дай си боже продавачката в магизана да е топ мома, цирка е пълен.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                  Че то по-добра няма. На мен ми харесва. Другия вариант за изтегляне от София на юг е през Княжево. А този път е пълен кенеф.

Аз живея в Люлин, имам вила в Радомирско и от врата до врата ми е 30-35 минути пътуването. За мен магистралата е просто перфектна и нямам забележки.
                  Освен това, че ограничението е 90 и до колкото знам не се води магистрала даже а скоростен път...това имах предвид Но не съм минавал там отдавна..може вече да не е така?

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    Днеска да са ти горели ушите, че на Калояново с tonov, van и digitalundgrd си спомняхме за пролетния събор във Враца, с твоето запомнящо се участие
                    Ами съвсем скоро ще има пак пролетен събор!
                    Там съм.
                    Ама едва ли сте видели най-съществената част във Враца!
                    Денсиг Стар премина в "Гласът на северозапада" с любезното съдействие на адаша ( Undi), бойният му нож, една пържола, шише ракия и Раммщайн.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Синя 145-ца СА 5148 с клубни лепенки беше паркирана на ул. Яков Крайков и ме чакаше да се преместя, колегата не беше мн наясно с габаритите на колата...

Comment

Освен това, че ограничението е 90 и до колкото знам не се води магистрала даже а скоростен път...това имах предвид Но не съм минавал там отдавна..може вече да не е така?
                        Ами магистрала Люлин е от Перник до Люлин буквално. Ограничението си е както навсякъде по другите магистрали. Бъркаш се с магистрала Струма - от Перник към Кулата. Там допреди 9 месеца наистина ограничението беше 90, но след като пуснаха участъка до Дупница, вече ограничението е 120.

Comment

• Ясно, благодаря за инфото

Comment

• Сива Жулиета, ама от старите - СА 4475 ХК или нещо подобно, редовно спира на Бенковски пред ДЗИ. Личи си, че е попаднала на фен, ама кой ли е той?
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Червена 156 седан с клубен стикер ме задмина пред румънското в 12:45 днес
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                              sigpic

Comment

• Кой колега с 166-ца се престраши да ме заговори днеска пред Диана-та на Ботевградско, че нещо пропусна да се представи
                                http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                                159 1.9JTDm
                                156 1.8TS ...exxxx
                                145 1.4TS ...exxxx

Comment

Working...
                                X